FORSIDE
VELKOMMEN
PROFIL
PROJEKTFORLØB
PROJEKTER
INSPIRATION
       
PROJEKTER

TAGLEJLIGHED - Fantastisk lys, skøn udsigt. Gode rum, der blev bundet sammen af nye farver og gode nye ting der supplerede de eksisterende ting.

   
         

 

     
         

FUNKISLEJLIGHED - Store gode rum og funktionel planløsning, hvor vi etablerede større åbenhed mellem rummene og etablerede et nyt gæstetoilet. Nyindretning og gode møbelsupplementer.

   
         

 

   
         

PATRICIERLEJLIGHED I HELSINGBORG - Smuk, højloftet og spatiøs lejlighed blev indrettet til par, der allerede i deres tidligere hjem havde mange fine ting.  Møbler, lamper og kunst blev sammensat på en ny måde og suppleret og opdateret med nye ting, så lejligheden i dag fremstår personlig, luksuriøs og enkel.

   
         
       
         

FREDET LANDHUS - Eksisterende hus brændte og et nyt blev opført på existerende sokkel og med dimensioner som det oprindelige hus.

   
 
 
         

FUNKISVILLA - I forbindelse med ombygning af denne funkisvilla har jeg nyindrettet stueetagen og trapperum. Meget er genbrugt men sammensat på nye måder og suppleret, så det fremstår nyt.

   
         
       
         
VILLA FRA 30'ERNE - Klassisk og dog moderne indretning af funkisinspireret villa.    
 
   
         
NYT BADEVÆRELSE - klassisk københavnerlejlighed.    
         
VILLA FRA 50ÉRNE - 2 boliger skulle forenes, så opgaven var at skabe en helhed i en dejlig enkel villa fra 50érne af møbler, lamper, tæpper og inventar fra 2 hjem, der begge havde både fine klassiske møbler og spændende nye samt dejlig kunst.    
         
PATRICIERLEJLIGHED - Istandsættelse af skøn, kæmpestor klassisk lejlighed.
I nært samarbejde med ejerne udarbejdede vi en plan for istandsættelsen, nyere mahognygulve blev fjernet og oprindelige smukke fyrtræsgulve blev sat i stand, alle rum fik nye harmoniske farver, der fremhæver lejlighedens smukke lofter, paneler og rumforløb (en suite), nye skabsvægge og køkken.
   
         

HAVE OG TERRASSER VED LYSTGÅRD - sommeren 2015 udarbejdede jeg en plan for udearealer ved en smukt beliggende lystgård. Der blev anlagt en ny tilkørsel med beplantning, der er smuk hele året, en gårdhaveterrasse foran huset og en kombination af en stor træterrasse ud for køkke og stue og en fliseterrasse ud for soveværelser.
Den kæmpe græsplæne blev inddelt i rum med frugtplantage, en blomsterengkantning, en sti, et bålareal og et opholdsareal med et kæmpebord på en træstub og nogle grupper af fremtidigt store træer og buskarealer.

   
         
KOMMUNIKATIONSBUREAUERNE
EFFECTOR A/S OG COX COPENHAGEN - Som arkitekt for udlejer og indretningsarkitekt for lejerne er skønne pakhuslokaler i St. Annae Passage blevet bygget om, så lokalernes generelle standard er løftet og indretningen tilpasset bureauerne effector og Cox´s ønsker og behov med nye glasskillevægge, god belysning og lyddæmpning, kantine og ombyggede toiletter.


   
         

VILLA FRA 70'ERNE - Smuk og meget velbeliggende villa fra 70érne udført i fine materialer og med utraditionelle løsninger med flexible rum, der ved hjælp af store skydevægge kan ændres skulle opdateres med respekt for villaens særlige kvaliteter og stil. Alle rum blev renoveret og enkelte rum blev ændret så funktionerne blev rigtigere til nutidigt brug. Nye møbler, farver og materialer blev valgt så de komplimenterer villaens arkitektur og det dejlige lys fra havet.

Efter et par års ombygningspause blev facader malet og sat i stand og der blev opført en ny og større terrasse og trappeadgange til haven i sommeren 2012. Terrassen blev udført i Epé, da træets farve er i fin forlængelse af det indvendige trægulv, som det ses i forlængelse af. Gelænder blev designet med inspiration i eksisterende gelænder til hoveddør og indvendig trappe og udført i en kombination af metal og træ.

 
 
 
 
NYT HAVEPROJEKT - VILLA FRA 70ÉRNE - I 2014 udarbejdede jeg en haveplan, der mod havet understreger beliggenheden.
Der blev lavet en strandhave med mulighed for  terrasseophold ganske nær vandet, sandgryder til ophold, udebrus og omklædning og ophæng af kajakker. Beplantningen er strand/klitarter.
På forsiden af villaen blev udlagt en ny indkørsel og en have med trædebregner, rhodondendron, frugttræer roser og hortensia og gangsti omkring i huset, der binder de to haver sammen.
 
   
     
PATRICIERVILLA - Helt ekstraordinær smuk patriciervilla blev renoveret og nyindrettet, så den i dag fremstår moderne og funktionel til en familie. Møbler, belysninger, farver og materialer er valgt, så villaen fremstår med en international moderne stil, er funktionelle til en aktiv families brug og samtidig spiller op til det klassiske, smukke hus.    
 
     
 
UDSTILLING FOR LINUM - Sommerudstilling og pressemøde for den danske agent for det svenske tekstilfirma LINUM.    
         
SHEPHERD UDSTILLING HOS FOG I LYNGBY - Planlægning og opsætning af  Shepherds skind og uldprodukter i forhallen hos Fog i Lyngby.    
         

MESSESTANDE - Jeg har i flere år lavet messestande bl.a for LINUM og SHEPHERD både i bellacenter og på formland i Herning.
Messestande skal være kraftfulde så de skiller sig ud, sende klart signal om udstilleren, være enkle og økonomiske at bygge op.

   
         

RÆKKEHUS FRA 50ÉRNE - Ombygning af fint hus, der trængte til en opdatering i form af bedre sammenhæng mellem stue og køkken, men uden direkte kig.
Desuden behov for bedre lysgennemgang til trapperum og entré, etablering af nyt gæstetoilet samt renovering af badeværelse på 1. sal.

   
 

BEBOELSESEJENDOMME I NORDRHEIN-WESTFALEN - Hele 2012 har jeg arbejdet på en fantastisk spændende opgave i Ruhr i Tyskland, hvor jeg har opdateret og farvesat et stort antal beboelsesejendomme.
Opgaven har bl.a bestået i at farvesætte facader, vindues-bånd, altaner, indgangspartier samt give forslag til ændringer i udenomsarealer mht. belysning, opholds- og aktivitetsarealer og ankomstområder.
Opgaven er udført i tæt samarbejde med de tyske ejendomsadministratorer og deres tilknyttede ejendomsinspektører og i nær kontakt med lokale ingeniører, leverandører og håndværkere.
Hermann-Ehlers Str.

   
 
     
 
RÆKKEHUSHAVE - Lille have der efter omlægning kom til at have 3 terrasser til forskellige tider på dagen og vindforhold, en trappe både til at sidde og gå på og en fin størrelse græsplæne.    
 
JOBHOUSE - Indretning af nye loftlokaler til Jobhouse Rekruterings- og vikarvirksomhed. Tagetage  med de mange begrænsninger lokaler af denne karakter  har, blev nyindrettet så virksomhedens funktionelle og æstetiske krav og ønsker blev mødt og fremstår nu som en charmerende rammen om virksomhedens medarbejdere, kunder og kandidater.
 
FRITIDSHUS - Fungerede som bygherrerådgiver i planlægningsprocessen og byggeperioden med særligt fokus på rumdisponering, indretning, valg af materialer, overflader og farver samt belysning.
 
   
 
PATRICIERVILLA - Klassisk patriciervilla med seperate rum til Hall, gang, køkken og spisestue blev ombygget og opdateret til rum med en større naturlig sammenhæng og brugbarhed. Der blev etableret en stor glasskydedør indbygget i ny vitrineskabsvæg mellem spisestue og køkken, så begge rum blev gennemstrømmet af lys. Køkkenet blev åbnet mod gangen, så rummet blev bredere og derved fik bedre sammenhæng med de tilstødende stuer og hallen. Hallen blev åbnet under trappen så der blev en fin og naturlig sammenhæng mellem etagerne til den renoverede kælder. Køkkenets speciallavede inventar blev valgt, så det understøtter husets arkitektur og stil.    
 
LEJLIGHED FRA 70'ERNE - Indretning, møblering og belysning i rummelig og enkel 70ér lejlighed. Forslag til nye møbler, tæpper og belysning ud fra kundens ønske om en kombination af klassisk og moderne stil.
 
LANDEJENDOM – ombygning stue/spisestue og tilbygning af carport med vaskerum. Tegnede ny dobbeltcarport med vaskerum i forbindelse med landejendom, der stillede særlige krav om hensyn til ejendommens stil og beliggenhed i naturskønne omgivelser. Rådgav i forbindelse med udskiftning af stråtag og etablering af kviste. Udarbejdede forslag til ændringer i stuehus med nyt stort vindues/dørparti mod have fra spisestue og etablering af større åbenhed mellem stuer og spisestue samt ny pejseløsning.
 
RÆKKEHUS FRA 90'ERNE - Moderne rækkehus blev indrettet med en blanding af antikke, klassiske og helt nye møbler, lamper, tæpper og tekstiler.    
 
NY TAGLEJLIGHED TIL UDLEJNING (ST KONGENSGADE) - Tørreloft blev ombygget til en moderne lejlighed med store åbne rum, stor altan og 3 separate værelser.      
 
TRAPPEOPGANG - Klassisk Østerbro trappeopgang fik ny farvesætning og gulvbelægninger der respekterer ejendommens stil og arkitektur. Væggene blev suppleret med lister der gør rummet yderligere smukt, men også har den fordel at gøre væggene mindre sårbare for slid og stød. Der blev tegnet og lavet et nyt terrazzogulv efter klassisk forbillede og da de nye regler for postombringning kræver postkasser ved indgangen, blev disse indbygget i en ny væg så de fremstår så diskret som muligt.    
 
FUNKISLEJLIGHED, KØKKEN - Lille, smalt køkken i funkisejendom blev udvidet ved at fjerne væg mod gang og derved fremstå med betydelig større rumlighed og sammenhæng til lejlighedens øvrige rum.    
 
PARCELHUS FRA 80'ERNE, KØKKEN - Skønt beliggende villa blev renoveret og indrettet. Her vises køkkenet efter ombygning i hjertet af huset med skøn udsigt og med direkte adgang til terrasser, spisestue og hall.    
 
 
 
Du er velkommen til at kontakte mig for yderligere oplysninger enten på telefon eller på mail ved at klikke på mailadressen nederst på siden.

 

LENE ARLUND
ArkitekturDesignIndretning

 

Tuborg Sundpark 3, 3.th | DK - 2900 Hellerup
+45 20 65 53 63 | lene@arlund.dk